maandag 4 oktober 2010

Tekeningen van Willem!

Willem moest de afgelopen week zeer rustig aan doen en is heerlijk aan het tekenen en kleuren geweest. Dit doet hij trouwens zowieso veel en graag!
Ik wilde dit als zeer trotse mama toch echt even showen.

Hij is helemaal gek op Mario en heeft deze Bowser-hulpjes zelf getekend.Zijn ze niet geweldig!
Hier nog een aantal Super Mario-kleurplaten.Toen ze af waren hebben we ze uitgeknipt en er een mooie poster van gemaakt.Verder is Willem ook een grote Donald Duck-fan en deze tekeningen lagen er al heel lang om op de blog geplaatst te worden. Diepe schaam...
Bij deze!

Wat een talent!

Het gaat trouwens heel goed met Willem.
Afgelopen vrijdag zijn de hechtingen eruit gehaald en de arts vond alles er mooi uit zien. Voor de komende week heeft hij nog oordruppels gekregen en hij hoeft pas over 6 weken weer voor controle te komen. Hij is wel nog wat wankel en duizelig af en toe, maar dat trekt als het goed is nog wel weg. Dit is ook een van de redenen waarom hij de komende 6 weken niet mag rennen en sporten. Nog eventjes en dan heeft Willem een GEZOND oor! Yes!
Het is echt geweldig hoe alles gaat!

5 opmerkingen:

 1. Mooi tekeningen, Nintendo is gewoon de max :).

  Blij te horen dat alles goed gaat met hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willem gefeliciteerd joh met je bijna gezonde oor, harststikke fijn. Wat heb je een gave tekeningen gemaakt, ik heb ook een zoon die tekent maar die is wel iets ouder als jou :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste WB,

  Ik heb je tekeningen even gecontroleerd en ze zijn werkelijk formidabel. De schetsen die ik vanmiddag van jou zag waren ook buitengewoon veelbelovend. Wim, vakmanschap is dan misschien meesterschap maar dit is uit de kunst, ga zo door. Ik zal jou per email een stukje van het verhaal van Kabouter Kakwang mailen en mogelijk kan jij wat krabbels maken zoals vanmiddag besproken, laarsjes, maillot, kabouterrokje oid, bolle roodkleurige wangen (ipv baard), felblauwe ogen en een gedraaide goudgele lok op de plek van de kaboutermuts (zoals een drol zoals je aangaf).


  Succes,

  Ben (je achterneef)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeetje wat kan jij goed tekenen zeg echt suuper mooi ik zou er mee door gaan!!

  BeantwoordenVerwijderen