dinsdag 15 mei 2012

Dankjewel!

Allereerst allemaal heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes en persoonlijke mails op mijn vorige blogbericht. Het doet me heel goed, dat er zo meegeleeft wordt!

Ik neem tijdelijk geen nieuwe opdrachten aan (want natuurlijk hoop ik binnenkort weer lekker aan de gang te kunnen), maar ik zat nog wel met de opdrachten, die ik al aangenomen had. Nu is mijn vriendin Carla (dit is haar blog) zo lief, dat ze alles overgenomen heeft en toch ook 10% aan Compassion schenkt! Heel erg bedankt lieve Carla!!!

Dit is wat ze al heeft gedaan. Op de bovenste foto heb ik zelf de Muziek-Uil nog gemaakt.
 


Erg mooi gedaan Carla!
Succes met de rest!

 
De volgende foto's zijn van Jaqueline (dit is haar blog).
Ze heeft al meerdere Uilen gemaakt, maar deze wagenspanners vond ik toch wel heel erg leuk! Erg mooi gemaakt en een hele leuke kleurencombi's! 
Zo ontzettend leuk om ze eens aan een kinderwagen te zien! En helemaal leuk om er eens zulke lieve babytjes mee te zien spelen! Supermooi Jaqueline en bedankt, dat ik de foto's mocht showen!

Zelf ben ik eigenlijk haast niet aan de haak. Heel af en toe een heel klein stukje (een paar rondjes van een klein uiltje). Want mijn zusje is 1 juni uitgerekend en ik zou een compleet Uilen-pakket voor haar maken. Helaas gaat dat niet lukken... Maar ik wil toch wel een paar dingen gemaakt hebben ;-).
1 Ding had ik al af voordat dit alles begon. Een tweede moet nog in elkaar. En de derde, wordt waarschijnlijk iets later. Hopelijk gaat dat i.i.g. lukken. Dus wie weet kan ik zelf ook nog wat laten zien binnenkort.


11 opmerkingen:

 1. Het ziet er allemaal netjes uit! Fijn dat je iemand heb die jou op deze manier kan helpen, weer een zorg minder.
  Ene...ik lees het al...je wil voor je zusje al weer meer maken dan goed voor je is (hihi...zo herkenbaar)Let goed op jezelf...en geniet van de momenten dat je even wel kan haken!
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie creaties! Het was nog mooier geweest als je dat zelf ook gewoon kon. Ik hoop van harte dat je dat in de nabije toekomst weer kunt. Fijn dat je vriendin je voor nu uit de brand heeft kunnen helpen door bestellingen over te nemen.
  Heel veel sterkte Tamara!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. doe maar rustig aan hoor! En inderdaad heel lief dat zij het even van je over heeft genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor die foto`s op je blog!
  liefs en beterschap!
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat ze je hiermee helpt, ze heeft mooie dingen gemaakt.
  Hopelijk kan je snel weer lekker gaan halen, beterschap!

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje Tamara, wat moeilijk moet dit zijn.. Je bent altijd zo hard aan de haak!

  Helaas weet ik alles van de fybromialgi.. Ami's haken is heel moeilijk, de lossere projecten gaan beter, als ik maak niet te verlies kracht moet zetten.. Misschien kan je het is proberen.. Het is maar een idee, je hoeft er niets mee..,

  Verder zou ik graag woorden hebben voor je, maar heel veel verder dan heel veel sterkte kom ik niet.

  Liefs Lique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Tamara ,
  even een vraagje: welke kleur blauw heb jij gebruikt bij de 3 uilen ( o.a. de muziek uil? )
  het ziet er zo mooi baby-blauw uit!
  groetjes,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Tamara,

  Weet precies waar je het over hebt en idd het is erg balen. Zelf loop ik er ook tegenaan en zoek ik op het moment ook heel erg mijn eigen weg hierin. Kan alleen maar zeggen: het valt niet mee. Ik wens je heel veel sterkte en succes.

  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen