donderdag 9 augustus 2012

Twee lieve Duifjes.

Deze twee lieve duifjes heb ik voor de mensen gemaakt, waarvan we de afgelopen weken hun huis mochten lenen. We zijn hun erg dankbaar, dat dit kon. Superfijn!!!


We hebben genoten van hun mooie tuin, waar ook altijd vogeltjes te zien waren. Ze waren ook echt niet bang. Kwamen er elke keer gezellig bij. En er was steeds een gezellig gekoer van duifjes, vandaar.Mocht je ook zo'n duifje willen maken, het patroon is van The Itsy Bitsy Spider.


We hebben er een mooie schaal bij gekocht, die ook dienst kan doen als vogelbadje.Gister zijn de vloeren afgekomen in ons huis. Zo mooi allemaal! Het is weer een waar paleisje!!!


Vanavond zijn al een deel van de meubels teruggekomen en morgen komen al onze spullen terug en worden de nieuwe kasten gebracht (lees pakketten ;-)).
Dan gaan we weer lekker in ons eigen huis slapen. HEERLIJK!!!

6 opmerkingen:

 1. Het ziet er erug mooi uit. Kom morgen een kijkje bij je nemen. En wat heb je leuke vogeltjes gemaakt. Zullen ze vast mooi vinden.
  Liefs Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je vogeltjes zien er leuk uit en heerlijk dat je terug kan naar je eigen huis het ziet er mooi uit ,leuk die kleurtjes succes met verhuizen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een spannende gebeurtenis met heftige gevolgen. Gelukkig is het voorbij en kunnen jullie straks genieten van jullie opgeknapte huis. Het ruikt heel fris, kan ik me voorstellen - lekker nieuw!
  Vrolijke kleuren hebben jullie in huis. Dat wordt genieten!

  De duiven zijn super, Tamara! Zoals jullie blij zijn met het mogen lenen van hun huis, zullen zij blij zijn met dit persoonlijke en mooie cadeau! Prachtig gemaakt!

  Groetjes en een fijn weekend,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig lief gebaar!

  Succes met de kasten in elkaar zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi een lief gebaar deze duifjes, maar wat zal je blij zijn weer lekker naar je eigen nieuwe huisje te kunnen en in je eigen bedje te kunnen slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat zijn ze schattig zeg! echt geweldig die duifjes !
  Lief gebaar en wat heerlijk dat je weer naar je eigen huis kan

  BeantwoordenVerwijderen