vrijdag 30 september 2016

Nieuwe dingen!

                 Hallo Allemaal,

Eindelijk weer een bericht van mij!
 Er zijn wat veranderingen bij Matawi's Favorites!​Ten eerste is er Sale!
​Er gaan artikelen uit het assortiment... Ik heb, zoals de meesten van jullie wel weten (lichamelijke problemen), waardoor haken helaas eigenlijk voor mij niet meer mogelijk is... Ik heb daarom besloten om al het garen, behalve de Phildar Coton 3, uit de winkel te halen. Dit, omdat ik me wil richten op andere dingen, dan op wat niet meer kan! En me te focussen op wat me blij maakt en wat ik dan ook weer enthousiast kan delen.

De Phildar Coton 3 en de materialen, die nodig zijn bij mijn patronen blijven! Zo kunnen jullie toch nog alles krijgen, om de leuke uiltjes te blijven maken!
De Sale-Producten kan je vinden in de  algemene Uitverkoop (hier zijn producten aan toegevoegd en de prijzen van de producten, die er nog waren, zijn nu nog meer verlaagd!), de Garen-Uitverkoop en de Fournituren-Uitverkoop. Wees erbij, want er wordt niet meer aangevuld en de artikelen zijn zeer scherp geprijsd met 30% of soms zelfs meer korting!

Dan is er Nieuws!

Er is een nieuwe sectie, namelijk Biblejournaling!
Ik ben hier zelf al een jaartje mee bezig en ben zo enthousiast geraakt, dat ik dit graag met jullie wil delen! Er zijn materialen, die hiervoor geschikt zijn in de shop gekomen. Door de tijd, worden er steeds meer artikelen toegevoegd. Op de site vind je informatie hierover!
​Ik zal op Instagram en hier af en toe dingen laten zien, waarbij de producten gebruikt zijn. Er staan ook al een aantal op.

Er is nu ook een heel mooi Biblejournaling Magazine met allerlei informatie hierover;
Wat is Biblejournaling, wat voor materialen kan ik gebruiken, hoe kan ik aan de gang, allerlei voorbeelden en tuturials en nog veel meer! Kortom een heel fijn boekje, boordevol informatie en inspiratie!

Bij vragen, mogen jullie me natuurlijk altijd mailen. Dit kan via de contactpagina in de webshop!

​Verder wil ik jullie bedanken voor jullie vertrouwen in mij en in onze winkel. Zo fijn, dat we nog altijd door kunnen gaan met onze projecten van Compassion te steunen!!!

​Tot snel in de shop, hier op de blog of in de mail!
Liefs Tamara.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten