woensdag 16 augustus 2017

Speciaal Bericht!


Hallo Allemaal,
Even een speciaal bericht.

Aangezien mijn lichaam problemen blijft geven, moet ik keuzes gaan maken. Na een hele poos hier tegen aan gehikt te hebben, heb ik de knoop toch doorgehakt.  Het haken werd steeds meer niet te doen , ik kreeg steeds sneller klachten waardoor het haken erg frustrerend voor mij werd en het daardoor zeker geen favoriet meer is. En daarnaast kreeg ik ook steeds meer het gevoel een andere kant op te moeten. Waar ik al mee ben begonnen, door Biblejournaling -artikelen te gaan verkopen. Ik ga daarom nu dus stoppen met alles wat met haken te maken heeft (de patronen blijf ik wel verkopen) en met de cadeau-artikelen.  

Ik ga door met Journal-artikelen.  Journalen in allerlei vorm. Zoals bijvoorbeeld: schrijven, artjournaling, biblejournaling en mixed-media.  Dit geeft mij veel plezier en voldoening in het leven en ik hoop dit anderen op deze manier ook door te kunnen geven. Door te journalen krijg ik inzicht in dingen, krijg dingen op een rijtje en geeft het me rust. En ik wordt er gewoon blij van! Hoe dit vorm gaat krijgen, zal de toekomst leren. Natuurlijk ga ik alleen mijn favoriete artikelen verkopen, zoals de naam Matawi's Favorites al aangeeft. Dat wat ik graag gebruik en mooie producten vindt,  probeer ik door de tijd heen in de webshop te krijgen.  


Dus alle haak- en cadeau-artikelen gaan in de uitverkoop! Vanaf nu is er een kortingscode, MFSALE , waarmee je 25% korting krijgt. De prijzen worden na het invoeren van de code direct in de kassa verwerkt. Wel zo handig!

De uitverkoop-artikelen waar al korting op was, blijven 40%  korting houden.

Garen uit mijn eigen voorraad, wat nog als nieuw ligt, zal ook te koop zijn. En wordt voor een leuk prijsje aangeboden. Neem zeker een kijkje! Het zal z.s.m. in de winkel worden opgenomen, want ik moet het nog uitzoeken.Ook zijn er speciale verzendtarrieven voor pakketten. Bij bestellingen:

·         Tot € 50 bedragen deze € 6,95

·         Tussen de € 50 en € 75 bedragen deze € 4,95

·         Tussen de € 75 en € 100 bedragen deze € 2,95

·         En boven de €100 zijn er geen verzendkosten

www.matawisfavorites.nl
Veel Shopplezier allemaal!
Liefs Tamara.

2 opmerkingen:

  1. Wat naar voor je dat het haken echt te zwaar is geworden. Ik kan me voorstellen dat het je moiete kost om afscheid te nemen van deze heerlijke hobby, maar het is denk ik goed voor om dit definitieve besluit te nemen.
    Nu kun je al je energie met plezier gebruiken voor het journaling. Iets waar je ook een topper in bent.

    Lieve groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen